We're in Diani, bitch.

Har varken hunnit berätta om Mount Kenya eller den fantatiska semesterveckan efter i Diani. Men, vi börjar med det bästa. 

Vi kom hem från Mount Kenya på måndagen och vi var alla helt möra i kropparna. Men inte hindrade det mig och sex kompisar ifrån att packa upp och packa om för att sedan halv fem på tisdag morgon, efter en timmes sömn, hoppa in i en safaribuss med destination: Diani, kusten. Det blev en tio timmars resa med kroppsdelar som ständigt somnade efter de alldeles för hårda och alldeles för obekväma sätena. Till slut, så kunde vi känna Mombasas kvava luft komma in genom fönstrena och göra en alldeles sådär klibbig som man bara blir på kusten. Vi såg det turkosa havet och trots minimala timmars sömn så kändes allt så himla, himla bra. 

Efter ett stopp på Nakumatt för att handla en massa förnödigheter så hittade vi till vårat hus som jag, Rikard, Kalle, Elin, Karin, Gustav, Emil och CC hade hyrt. Papaya Garden, hette det, och var otroligt stort med kök, pool, en veranda och en kalkon med namn Big T som kucklade hela mornarna när man vaknade upp. 

I sex dagar stannade vi där. Och de här sex dagarna är utan tvekan några av de bästa dagarna i hela mitt liv. Det var ett perfekt sätt att återhämta sig efter att ha bestigit ett berg. Och en perfekt kombination av den afrikanska hettande solen, svalkande dopp i den indiska oceanen, god mat, stränder vita som snö och mjuka som nytvättade lakan, att dansa barfota på Fourty Thieves med världens bästa vänner tills småtimmarna närmade sig då vi satte oss på en pikipiki hem, skrikandes och sjungandes. Inga regler, inga måsten och ingen press. Vi njöt, kan jag lova. På alla sätt och vis och jag har varit i ett konstant lyckorus som jag aldrig ville lämna. Men söndagen kom och vi fick packa ihop våra grejer och återigen hoppa in i buss hem till Nairobi.

Och nu är vi här igen. 

Bilder tagna av mig. Inga bilder får tas utan mitt tillstånd. 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Åh så härliga bilder!!

2013-03-06 @ 17:15:58
URL: http://eewmiliaa.blogg.se
Postat av: Jenny

Fantastiska bilder maja!! så himla härligt ni ser ut att ha :)

2013-03-06 @ 18:28:56
URL: http://novemberdreams.blogg.se/
Postat av: hildas fotoblogg

Men gud vad härligt!!! Visa gärna fler bilder, om du har ;)

2013-03-06 @ 20:24:24
URL: http://hhildalindgren.blogg.se
Postat av: Athena

Dööör

2013-03-06 @ 21:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0