Fjällen.

I lördags anlände jag hem efter fem fina, fina dagar i fjällen och Tänndalen. Jag älskar lugnet, den bortglömda stressen och friheten som alltid uppstår när jag åker till fjällen. Att jag dessutom fick förgylla dessa dagar med Mattias, Mowli och hela familjen gjorde saken ännu bättre. Jag och Mattias trängdes på en nittio centimeters bred säng och jag vaknade med pussar i nacken och ett par armar som drog mig till in i hans varma mjuka famn varje morgon. Vi spelade ihjäl oss på pingis tills vi blev alldeles svettiga, bastade och rullade oss i snön. Åt ljuvligt god mat och enorma kanelbullar. Åkte snowboard och skrek glädjeskrik i backarna, dansade i liften och ramlade i skogen. Låg utvilade i soffan, läste och bara var. Nu är jag tillbaka. Till Norrtälje, till skolan, till allt det normala. Och såklart överrumplas jag nu av en hel del skolarbeten att ta tag i. Men det löser sig. Det gör det alltid.
För övrigt går jag cirka konstanthelatidenalltid helspänd på ett besked som kommer förändra så himla mycket om allt går som det ska. Vill bara ha svar nu nu nu.

Hurricane.

Efter en fin skoldag men en mindre fin eftermiddag som jag i stort sätt stressade igenom. Så, nu sitter jag här i min säng. Väntar på att Mattias ska komma så jag får pussa lite på honom innan jag ger mig vidare till Freja för födelsedagsfest för henne och Vivi. Det blir nog hur kul som helst. Pusspuss.

Tillbaka.

Jag tror jag är tillbaka nu, men jag kan inte lova något. Och jag är precis lika glad som jag ser ut på bilden. Om inte lite gladare till och med. Trots att det är mycket runt omkring, många svar jag inte riktigt har än för att kunna landa. Andas ut. Och antingen kommer jag skrikagråtaskratta av lycka eller ledsamhet när jag får dessa svar. Idag har jag i alla fall hängt med Märta, sådan fin tjej. Vi åt chokladglass, skrattade och skrattade. Nu ska jag duscha, sova och sova. Imorgon ska jag få träffa Mattias, pussas och pussas.

Hej.

Detta var verkligen precis vad jag behövde. Jag är snart tillbaka, jag lovar.

RSS 2.0