Vill.


Vill inget hellre än att ligga med huvudet på ditt bröst och bli klappad i håret.
Vill inget hellre än att lirka in mina ben mellan dina just nu.
Vill inget hellre än att du ska vara här bredvid mig.
Vill inget hellre än att vara med dig.
Vill inget hellre.
Vill inget.
Vill.
Älskar.

Midnight city.

Hej på er. Jag ber verkligen om ursäkt på min väldiga frånvaro. Men jag har haft fullt upp med en sak som jag snart snart kommer berätta vad det är. Jag ska bara få in ansökan. Sen berättar jag. Och bloggar.

Maj.

Maj.
Maj var en mysig månad. Men en av de jobbigaste också. Mycket hände omkring. Vilket gjorde ont. Fast jag ville aldrig inse det, jag blev känslokall. Förstod nog inte vad som var på väg att hända. Var med Maya på hennes skola, fotade blommor i Kungsträdgården och letade fyrklöver med Agnes och Felicia. Firade både Celiah och Mayas födelsedag med dans och middag. Bäst. Började hänga i parken där vi drack vin, spelade kubb och åt pizza. Sommaren var på väg och trots att det var varmt ute var nog hjärtat inte riktigt likaså.
Detta skrev jag, och det förklarar väldigt bra vad som gjorde ont:
Du säger att du är kluven. Att känslorna kanske sinat iväg. Och jag gråter mot din axel för att saker och ting kan förändras så fort. Att känslor som jag trodde aldrig skulle ta slut kanske gör det. Hur kärlek kan bli till något som vänskap. Jag tittar dig i ögonen och försöker hitta något obefintligt. Istället ser jag hur du tvekar och det känns som någon gör tusen nålar om mitt hjärta. Just för att vi sa att det alltid skulle vara vi. Och just för att det kanske inte alltid kommer vara det. Vi delar på en cigarett och en cola på min balkong. Luften är ljummen och påminner mig om oss i somras. Jag lutar mig mot din varma axel där jag alltid känt mig trygg. Stirrar ut mot himlen med nygråtna ögon och märker hur det börjat ljusna. Ser röken sippra ut genom dina läppar och blir ett med himlen. Även fast det inte är slut än vet vi att det inte är som förut. Du säger att du vill men du vet inte om du kan. Du vet inte om det räcker. Jag vet att du inte vill göra mig ledsen men känslan att när du kysser mig kanske bara är för att göra mig glad är förjävlig. Men det allra förjävligaste är att jag inte kan göra ett skit för att förändra hur det är nu och hur jag skyller allt på mig själv.

Två jävla år.


Idag har jag och Mattias två hela år tillsammans. Jag kan inte förstå att tiden gått så fort. Att för två år sedan låg vi i min 90 säng, hånglade och kollade på dåliga program på MTV. Två år sedan jag alltid följde dig hem, ner till pizzerian och aldrig kunde släppa dig. Var alltid tvungen att pussas lite till, kramas lite till. Att det är två år sedan vi sa ”Är det vi nu, offentligt?”. Att det är två år sedan det blev duochjag, MajaochMattias. Men, istället för att ligga och pussaskramashållahandhångla i min soffa nu så befinner han sig istället 574 kilometer bort. I en annan stad, i ett annat land, i en annan soffa. Jag önskar mer än något annat än att han var här hos mig nu. Grattis till oss. Jag älskar dig mer än något annat i hela världen. Fan. Måste du vara så långt bort.Om drömmen bara blir sann.

Just nu: Orkar verkligen inte. Så jag återkommer.

Somebody that I used to know.

Idag har jag lyckan att få vara ledig. Hitills har jag varit väldigt produktiv faktiskt. Skickat in två arbeten till tidningen och snart ska jag fika med Celiah. Sen åker jag till Stockholm och spenderar natten hemma hos världens bästa Veronica.
Bästa just nu: Ska boka biljetter till Justice konsert i veckan och om en månad får jag äntligen hörapparat.
Sämsta just nu: Ser ut som jag bajsat på mig på grund av min träningsvärk från gårdagen.

Sommar.

bild
I somras när jag var på Peace&Love så blev jag fotad av en streetstyleblogg. Jag gjorde mitt bästa för att komma ihåg vad den hette men det kom jag givetvis inte ihåg. Men för några dagar sen hittade jag den och där var jag visst! Fick mig att längta otroligt mycket till sommaren. Som vanligt har jag redan nu i princip planerat hela nästa sommarlov: Den sjätte Juni åker jag och Mattias till Kroatien i tio dagar och sen ska jag med ett helt gäng tjejer till Spanien. Sen ska jag även försöka klämma in någon festival också. Vilken vet jag dock inte än. P&L eller Putte i parken blir det nog. Helst av allt vill jag på Hultsfred men då är jag ju i Kroatien... Berätta för mig, vilken/vilka festivaler ska ni på?
Pusskram

Audio, Video, Disco.

Igår landade vi ett stort gäng hemma hos Sofia som hostade i sitt eget hus. Förtärde alkohol, dansdansdans och skratt. Jag hade så himla kul och hade världens bästa människor omkring mig. Mår definitivt som jag förtjänar idag. Men inte stoppar det mig.

Midnight city.

Idag är jag klädd i stjärnor och i Mattias kofta, vilket gör att jag saknar honom ännu mer än vad jag redan gör.
Jag önskar jag orkade och kunde bära med mig kameran helahela tiden. Som nu. Ångrade mig så fort jag satt mig på bussen då jag ser hur fint det är ute. Frosten kring grenarna, solen som lyser gult genom träden och den blåa himlen. Men jag får ju så ont i axlarna av att gå runt med både den och datorn. Hm. Imorgon ska jag försöka.
Föresten, här och här är mina två spotify playlists, lyssna om ni vill.

Snöflinga.

Jag älskar sovmorgon och snöflingor som faller till marken kan vara det finaste som finns.

RSS 2.0