Knäppt.

Manda och Elins bilder. 

Haft en så himla bra dag. Började den med att följa med Elin och Frida till Junction för att sörja Elins sista besök på Art/Junction för i år. Tog en förtjänad milkshake och en muslitallrik, sjukt gott. Åh vad jag kommer sakna henne när hon är i Sverige hela lovet, den jäveln. Sedan, så la jag mig i solen och brände mig, IGEN, och badade i poolen. Efter det så hade jag min enda lektion och la mig ytterligare i solen och pluggade lite. Och nu sitter jag uppe alldeles försent, har inte fått mycket plugg gjort men däremot har jag skypedejtat med fina Elina och pappa. Så mycket roligare än att plugga.

Allt känns så konsigt just nu och jag går konstant runt med en så knäpp känsla i magen. Kan inte sova på kvällarna, ingen motivation till det sista plugget överhuvudtaget och det känns bara sjukt att mamma och pappa kommer hit om 5 dagar, att vi åker till Masai Mara nästa tisdag och till bästa kusten på fredag. Men egentligen känns som om jag också ska åka hem, och aldrig komma tillbaka. Kan bara tänka mig känslan när det faktiskt är dags, på riktigt. Fy. Usch. Blä. Nä, nu ska jag sova så jag inte försover mig som jag gjort alla andra dagar den här veckan, imorgon är det ju faktiskt luciafirande på svenska ambassaden!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Behövde man ha kanon betyg för att komma in på skolan? vad hade du och dina kompisar?
så tacksam för svar!
hugziz änd kizziz

Svar: Hejhejhej Andrea!
Nej, det anser jag verkligen inte att man behövde. Dock så är tydligen trycket på att komma in till nästa år mycket större än vad det var när jag sökte. Men som jag uppfattat det som går de mycket på omdöme. Men självklart är det väl så att när de ska välja mellan två som har lika omdöme så tar de antagligen den som har bäst betyg. Men låt verkligen inte det hindra dig från att söka!!! Jag har ganska bra betyg, mest MVG, några VG och ett G. Men ja, som sagt, jag har vänner här som har mycket sämre betyg och som ändå kom in! Så sök!!!
enmaja.blogg.se

2012-12-16 @ 22:01:12
Postat av: Johanna

Du e så fin. Saknar dig som fan

2013-01-08 @ 18:46:15
URL: http://johannanorlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0