Knäppt.

Manda och Elins bilder. 

Haft en så himla bra dag. Började den med att följa med Elin och Frida till Junction för att sörja Elins sista besök på Art/Junction för i år. Tog en förtjänad milkshake och en muslitallrik, sjukt gott. Åh vad jag kommer sakna henne när hon är i Sverige hela lovet, den jäveln. Sedan, så la jag mig i solen och brände mig, IGEN, och badade i poolen. Efter det så hade jag min enda lektion och la mig ytterligare i solen och pluggade lite. Och nu sitter jag uppe alldeles försent, har inte fått mycket plugg gjort men däremot har jag skypedejtat med fina Elina och pappa. Så mycket roligare än att plugga.

Allt känns så konsigt just nu och jag går konstant runt med en så knäpp känsla i magen. Kan inte sova på kvällarna, ingen motivation till det sista plugget överhuvudtaget och det känns bara sjukt att mamma och pappa kommer hit om 5 dagar, att vi åker till Masai Mara nästa tisdag och till bästa kusten på fredag. Men egentligen känns som om jag också ska åka hem, och aldrig komma tillbaka. Kan bara tänka mig känslan när det faktiskt är dags, på riktigt. Fy. Usch. Blä. Nä, nu ska jag sova så jag inte försover mig som jag gjort alla andra dagar den här veckan, imorgon är det ju faktiskt luciafirande på svenska ambassaden!

Mysteriet efter ödlan.

 

Lite internatliv. Hittade en ödla i mitt rum och tre sekunder senare ropar Frida att det är en jävla skalbagge i toaletten. Försvinner i en minut och sen var ödeljäveln borta och jag har ännu inte hittat den. Vafan. 

The O.C.


Frida här

Hej, Frida, Majas kenyakompis här. wazuuup?? Lyckades logga in på Majas konto, fan va jag är bra. 
Tänkte försöka författa mig lika poetiskt som Maja, men tror fan det är kört, så ni får stå ut med min halvsketna svenska och hålla tålamodet uppe tills nästa gång Maja får för sig att dra en blogg.
Just nu sitter vi på Swahililektion och.. ja, vad gör vi, kollar bloggar? 
Vi har precis haft håltimma i en timma då jag och Maja fördrev tiden i sängen med OC påslaget, vilket är det vi skall fortsätta med nu, fram tills klockan sex då det är middag xD Livet leker. 

Ha det grymt, och sakna inte Maja för mycket- jag lovar att ta hand om henne. 
Ciao
 

Och så var det måndag igen.

Helgerna alltså. Bäst. Utgång i fredags på bästa stället där man inte verkar kunna ha en tråkig kväll. I lördags poolhängde jag och trodde lite för mycket på att jag är en kenyan bara för att jag bor i Kenya vilket blev resultatet: en röd Maja. Tog även en runda på älskade Toi och åh, vad jag hittade fina grejer. 8 klänningar och 8 toppar för 184 kronor och mitt secondhandhjärta smälte lite smått. Måste nästan visa vad jag hittade. I söndags skulle jag, Moa och Manda på ett dagsevent men som tyvärr blev inställt på grund av monsunregnet som vägrade ge sig. Istället hängde jag och Manda på Art med en milkshake och ett tappert försök till Månsans förjävliga hemtenta. Åkte hem (ja, hem), åt och åkte tillbaka till Junction för bio. Vi såg "Here comes the boom" med fötterna bekvämt på sätena framför och med en iste i handen. Ett bra sätt att spendera en söndag på, helt enkelt.
 
Och idag är det måndag. Men jag vill mest ha helghelghelg. Eller den 17 december, för då kommer mamma och pappa. Fast egentligen ska man ju inte längta för då springer bara tiden iväg, har jag märkt. Kören sjunger julsånger inför lucia nästa vecka, en adventsljusstake finns nere i matsalen i kontrast med poolen i bakgrunden, i lördags kurade vi ihop oss och tittade på julkalendern med palmer utanför fönstret och ja, noll julkänsla i kroppen. Vågar inte ens lyssna på en julsång för det kommer ju bara kännas konstigt. Ska ändå ligga på en kritvit strand, bo på all inclusive och bada i Indiska oceanen på julafton. Synd om mig va?
 
 

RSS 2.0