Första utekvällen, check!

Igår var det första utekvällen i Kenya, vilket verkligen blev väldigt lyckat. Vi började på en bistro nära skolan där man fick två mojitos för 50 kronor ungefär. Skillnad jämfört med Sverige? Lite kanske? 

Halv sju var det samling på skolan igen då vi hoppade på tre fulla partybussar för att ta oss till en restaurang/klubb med namn Simba. I bussarna påväg dit så skreksjöng vi till låtar och alla var rejält övertaggade.
 
Måste berätta en rolig grej också, som ni som känner mig kanske vet så har jag ju världens minsta kissblåsa. På vägen dit så blev resan som skulle ta 15 minuter istället 30 minuter lång. Dum som jag är går jag inte på toaletten innan, och så blir jag verkligen panikkissnödig. När jag på riktigt var på väg att kissa på mig sa jag till boardingföreståndaren Helene att stanna bilen så fick jag kissa på gatan. Det var inte minst en rolig grej när hela bussen sitter och tittar på mig när jag kissar mitt på den kenyanska gatan. Haha!

Väl framme på Simba så serverades vi mat beståenda av massa kött, korvar och potatis. Efter detta så började alla verkligen festa, och alla var så taggade också. Det blev dans med en hel del kenyaner som även lärde mig lite nya moves, så goa är dem alltså! Det slutade i alla fall med en sjukt nöjd Maja i sängen och lite för fulla internatkompisar. Men det är så det ska vara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0