Dag 4.


 
Idag har det varit den bästa dagen tror jag. Dagen började med tidig uppgång och jag orkade inte resa mig ur sängen så jag missade frukosten. Men, sen så fick vi i alla fall en rundtur på skolan. Gick igenom lite regler som femfingrars-regeln (man får inte ha kortare shorts än fem fingrar efter knät, och samma sak vid brösten), att man alltid hälsar på varandra när man ses första gången på dagen, att man inte ska ta onödigt mycket mat, att man alltid måste vara noga med att skriva vart man ska gå om man ska ut, att man måste vara innanför murarna halv sju och så vidare. Fick även träffa en del av lärarna vilket var väldigt roligt, tycker de verkar riktigt bra och är ändå sugen på att börja skolan nu. 
 
Efter rundturen var det dags för att äntligen få röra på sig lite. Vi har liksom varit på Junction (köpcentrumet) två gånger, vilket är 7 minuter härifrån, och sedan har vi endast rört oss på skolområdet. Inte konstigt att det sägs att alla går upp i vikt här. I alla fall, så fick vi olika lag och aktiviteter. Fotboll, volleyboll och afrikansk dans var det som gällde och det var verkligen stört kul. Funderar på att joina fotbollslaget trots att jag inte är något vidare på det, även volleyboll och afrikansk dans skulle jag lätt vilja börja på. På torsdag ska vi få mer info om de fria aktivteterna som finns så då får jag väl se vad jag väljer. Afrikansk dans var i alla fall sjukt svårt. Det var tre killar som var instruktörer och de fick det verkligen att se enkelt ut. Men... att röra på benen och armarna samtidigt som man ska shakea röven är inte det enklaste kan jag lova. Men kul var det!
 
Efter detta så degade vi sönder i poolen. Åh vad härligt det var. Badade och solade, åt mango och bara göttade oss. 
 
Nu ska jag sova för jag är helt slut. Herregud vad jag älskar Kenya.
 
God natt!

Kommentarer
Postat av: Linn London

så himla fint att få se någon annan göra samma sak som jag gjort. och joina allt, det är fett kul även om man är dålig på fotboll/volleyboll osv. får träffa lite människor från amerikanska skolan och de engelska osv.

2012-08-22 @ 11:48:48
URL: http://grodprins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0