MR POSTMAN


en gammal film på mig när jag hade för mycket tid över som jag glömt att lägga upp.

Lov, lov, lov. Jobb, jobb, jobb. Så spenderar jag mina dagar ungefär, iallafall framöver eftersom jag jobbar (igår), idag, imorgon, lördag, söndag. CASHFLOOOOW
Tur som haver är jag även pigg och alert efter jobbet så jag orkar göra något efter också... Igår var jag till exempel på klassfest vilket var supertrevligt! Nu snart ska jag förmodligen dra mig in till Stockholm för att ta en fika eller två med my brotha Maya.


Någon undrade föresten vilken linje jag går nu, jag går media linje och det jag funderar på att byta till är isåfall författarlinjen. I samma skola.


Kisses

Kommentarer
Postat av: agnes

tipz: häng med oss lite nån dag och se vad du tycker om det. vi är ganska gulliga i vår klass så det skulle nog vara ganska kul.

2011-03-03 @ 19:49:32
URL: http://ometthjarta.blogspot.com
Postat av: cornelia

söt du e då

2011-03-03 @ 19:54:49
URL: http://corneliasandbergs.blogg.se/
Postat av: Alice

åh, jag förstår. hoppas att du, i slutändan, känner att du gjort rätt val. det blir säkert bra vilket som.jag har canon eos 50d + canon ef 50/1.4f!

(vi borde ses någon dag!)

2011-03-03 @ 21:50:19
URL: http://afewyearsoverdue.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Ja då är det kanske enklare, för antar att du vet vilka som går där osv...men gör det som känns bäst. Även om man intalar sig själv att man inte vet hur man ska göra, så har man (kanske inte det rätta) svaret! Även om det rätt eller fel, så är det det man vill. Och om man inte gör det då när man väl har chansen, då tror jag man ångrar sig senare. Lycka till i alla fall.Plus att du är så sjukligt snygg i din nya frisyr.2011-03-04 @ 00:01:17
URL: http://puttetjej.blogg.se/
Postat av: Alice

jag trivs jättebra med den! hade ju nikon först men canon känns mera "mig". låter kanske konstigt men så är fallet.

vi får bestämma en dag som passar båda! :*

2011-03-04 @ 14:07:53
URL: http://afewyearsoverdue.blogspot.com/
Postat av: Anonym

åh, alltså: det låter ju som ett himla märkvärdigt program där det bara skrivs, skrivs, skrivs - så är det inte. än så länge läser vi ju nästan bara kärnämnen och det är nästan... tråkigt. eller det är inte så mycket nytt, ju. men det roliga börjar i tvåan (se poängplanen) så om du byter då kommer du ju lagomt!

själva klassen är väl inte så jättetajt men jag tror vi alla påminner om varandra ändå. vi har inte vuxit ihop än, vi är en uppdelad klass MEN med potential till att bli något riktigt fint känns det som.

tror också att det är väldigt få som ba' sitter och skriver sin debutroman på kvällarna, jag själv skriver inte märkvärdigt mycket men precis som du älskar jag att skriva när jag väl gör det. och jag tror det är det som behövs liksom.

lärarna är hittills bra. vi har nog inte haft så många/läst så många kurser men vår mentor är snäll och för det mesta funkar det som sagt bra.

för övrigt tror jag att man ska lita på magkänslan. börjar man fundera på att byta trivs man nog inte så bra ändå och jag tror det är värt en chansning (obs! egen erfarenhet, jag gick samhälle i sundsvall förra året) för det är nog inte värt att gå och tveka tre år. men som sagt: häng med oss! se vad du tycker. för man får ju faktiskt ändra sig igen om det är så.mvh

agnes aka. expert på programbyte.............

2011-03-04 @ 15:04:34
Postat av: agnes

och oj, ja. det var ju jag som skrev så långt förstås.

2011-03-04 @ 15:05:09
URL: http://ometthjarta.blogspot.com
Postat av: Jenny

åh vilken fin kjol!

2011-03-05 @ 13:16:27
URL: http://nattkatten.blogg.se/
Postat av: Athena

Du kan fråga mig om du vill veta lite mer om programmet och vår klass! Lycka till <3

2011-03-05 @ 20:20:03
URL: http://athenas.blogg.se/
Postat av: elin ohre

men gud så söt, så söt du är!! du är verkligen gudomligt vacker i det håret.

2011-03-05 @ 21:24:13
URL: http://spacefortwo.blogg.se/
Postat av: agnes

nja, klart man kan prata med alla men man hänger verkligen inte med alla. och jag pratar i alla fall inte dagligen med alla, haha.

vi hade per som mentor fram till jul, nu har vi lotta... som också är okej, men ja, per var himla bra!

jag tycker verkligen du ska vara med oss någon dag, ju noggrannare man kan "undersöka" ju lättare är det nog att välja också, hehehe. lovar att vi skulle ta hand om dig ASBRA. :))))

2011-03-06 @ 22:21:59
URL: http://ometthjarta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0