DET FINNS EN REGNBÅGE I SMÄRTAN, UTAN TÅRAR SÅ SYNS DEN INTE

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen

nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm

och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen

nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

I'M ALIVE

Ni bad om livstecken. Här är jag! Men ingen ork till att blogga då jag knappt orkar ta mig upp ur sängen på dagarna. Grunden till detta ha anledningar som jag inte tänker ta här. Men jag lever och imorgon åker jag till landet sen blir det som det ser ut nu P&L, sen nära inpå det Spanien. Jag vet inte om jag kommer blogga innan, det får vi se helt enkelt. Hoppas ni har en bättre start på sommaren än vad jag har!

Puss på alla fina där ute som bryr sig och stöttar. Nära och kära så som i cybervärlden, det betyder mycket!

HELVETEEfter 16 helt fantastiska månader så skiljs vi åt. Det här har varit de bästa månadera i mitt liv och jag ångrar inte en sekund. Jag har aldrig mått så här dåligt. Mattias, du kommer alltid finnas hos mig och jag kommer alltid finnas för dig.

HEJ DANMARKImorgon drar jag till Danmark med tre taggade tjejer. Kommer hem på måndag igen med förhoppningsvis en hej dundrans massa upplevelser, fyllda minneskort och slitna kroppar!


SOMMARLOVETS FÖRSTA DAGAR

Mina första sommarlovs dagar.
Middag på "På G" med fina tjejer. Mattias student och mottagning, höll själv på att gråta när jag såg allas lyckliga ansikten. Party på lill-ön med fina gamla vänner som jag faktiskt saknat! Nattbadade, sjöng, kubb och drack öl i solnedgången. Sov för lite och jobbade tre helvetes timmar dagen efter. Igår hade jag fin tid med Lisa och Cornelia. Världens bästa tjejer, tack. ♥

Nu ligger jag hemma med smått huvudvärk och äcklig hosta. Inte nu. Danmark på Onsdag och jag har hundra saker jag egentligen borde göra, men jag orkar inte.

Hejdå.

PRECIS JUST NU
Foto: Jag


Firade in sommarlovet på riktigt idag med middag på "På g" med mina bästa tjejer. Hängde lite i parken, på ett berg med öl och underbart sköna människor. Fin start på sommarlovet. Imorgon tar Mattias studenten, helt sjukt. Utspring och mottagning står på schemat. Sen beger jag mig ut till saknade Karro och till hennes ö på Vätö med massa skönt folk. Kommer nog bli sjukt kul! Ska sova gott nu för imorgon blir det upp tidigt.

Puss ♥

SOLSKEN
Efter att ha glott på BB-finalens repris och dött några timmar i solen så drog jag mig ner till parken med Cornelia och en B&J. Solade och pratade. Fin vän man har! Imorgon har jag skolavslutning och det är ju egentligen bara helt sjukt.

Puss

LANDET
Älskade landet. Hade det underbart med hundpromenader, gos med småkusiner, god mat, bastu, bad i havet(!!!!!) och Shrek. Hade årets första fästing också.

Igår var det klassfest som var riktigt roligt! Idag har jag jobbat och snart ska jag träffa några fina tjejer.
FEMHUNDRATUSEN BITAR

Jag är ju här, precis framför dig. Ser du inte det? Ta mig bara. Gör vad fan du vill. Allt förutom att krossa det här och låta mitt hjärta gå i femhundratusen bitar.

RSS 2.0