Julafton.

God jul fina människor. Min första julklapp har getts, och den var till Mattias från mig och Malin. Jag säger bara såhär: Vi ska på Coldplay den 30 augusti!!!

Höstlovet.

Någon gång på höstlovet (jag vet att jag är seg) så åkte jag och mina tjejer in till Stockholm för att äta middag och gå på Fotografiska. Kan vara något av det mysigaste vi gjort.

Snö.

Fina kusiner igår.

Kan inte ens beskriva hur skönt det är med lov. Igår var jag barnvakt och imorse var jag hos sjukgymnasten och höll på att svimma. Därav ligger jag nu i sängen och stirrar ut på de snötäckta taken. Dagens måste-göras är iallafall: Köpa mammas julklapp (vad fasen köper man?), slå in alla julklappar, hämta Mattias julklapp, städa. Men först: äta, gossip girl, julkalendern.

Snart.

Man vill ju bara pussas. ♥

Snipp, snapp, slut.


Och så blev håret kopparfärgat.

Jullov.

Mysig kusin.
Imorgon får jag jullov vilket är precis vad jag behöver just nu. Imorgon är det också julfest på jobbet vilket blir hur kul som helst. Sen, en fråga. Någon som har iPhone 4s och något bra/smart abonnemang till det? Berätta i så fall.

Paul McCartney.

Igår var ingen lyckligare än mig. Pappa lyckades få tag på en biljett i torsdags och igår var det dags. Även fast det inte var hela Beatles så var det så jävla nära och SÅ bra. Lyckorus, tårar och skrikandes för mig själv så kan jag verkligen inte vara mer nöjd. Jag vill så gärna, gärna, gärna se honom igen. Älskade Paul. Gör ont i hjärtat när jag tänker på att jag troligtvis aldrig kommer få se honom igen. Men, ändå, så otroligt bra.

Norge, Oslo.

Makaroner, falukorv, Mattias, öl, pussar, snus, FIFA.

Pepparkakor.

I lördags tog jag mig till Åkersberga och hem till Felicia. Efter ett tag ramlade några andra filurer in och vi drack hjortronglögg (som kan vara det godaste som finns), åt lussebullar och kladdkaka innan vi gav oss på pepparkakshus-tävling. Utan mallar tyckte jag ändå att jag och Filly lyckades otroligt bra, jämfört med killarnas resultat. Innaj jag tog bussen hem drack vi ännu mer glögg och sedan gick jag hem till Malin för att titta på film. Igår jobbade jag slitsamt och med tårarna bakom ögonen, helvetes dag. Men jag tog mig igenom den som alla andra dagar. Måndagen har varit bra med glada nyheter som behövdes för att ge mig lite hopp just nu. Nu måste jag plugga och träna - jag som hade hoppats på en pluggfri vecka.

Leopard och plisserat.


I lördags.Förra lördagen blev jag och ett gäng tjejer bjudna på middag hemma hos Johanna. Hon har världens tjockaste men coolaste katt, Udda.


Hon och Emma hade gjort lasagne och till det åt vi sallad med pesto. Nomnom.Sara och Julia. Vi har precis insett att vi är närmare släkt än vad vi trodde, kind of creepy.


Kunde aldrig hålla mig för skratt när jag såg henne. SÅ cool.Två finafinafina vänner och jag. Sedan gick vi till Mallan igen och festade tills två någon gång.


RSS 2.0