WE CAN BE HEROES, JUST FOR ONE DAYJa, vi är tillsammans igen för er som missat. Ibland är det nog bara inte meningen att saker och ting ska ta slut. Som med oss. ♥

WHAT THE FUCK


Jobbar hela jäkla helgen. Nolifer! Men cash is king.... Planerar 17-års fest och har veckan fullproppat med grejer jag ska göra. Hur ska jag hinna med allt? Klipp och färg-tid bokad, sova hos Veronica på måndag, shoppa upp en hel del pengar på onsdag med Mattias och förhoppningsvis min riktigt första fotografering kommer också att ske. Pepp pepp. Och på allt det här ska jag hinna plugga, träna och städa mitt rum. Herrejesus.
Precis avnjutit en middag med lamkotletter, nu väntas gino och sen får jag se om jag väljer en softar kväll eller att hänga med mina tjejer.
Pusskram

HALLÅIdag började skolan. Ny klass. Nya klasskompisar. Känns faktiskt bra även fast jag saknar mitt Norrtälje crew.
Videon här ovan är föresten från idag. Min älskade retard-skola, såhär ser en terminstart ut för oss!

Nu ska jag börja blogga igen.

PUSS

STRAWBERRY FIELDS FOREVERJag ser ut lite såhär just nu om ni glömt bort hur jag ser ut.


HALLÅ.
Jag har verkligen inte haft ork eller tid att blogga nu under sommaren....

För det första har jag i princip hela tiden varit på vift till antingen Danmark, P&L eller också Spanien... När jag väl inte varit på vift så har jag jobbat och umgåtts med mina fina vänner. Just nu jobbar jag bara häcken av mig, ända fram tills nästa onsdag då jag ska träda in i skolbubblan igen. Fyfarao.

Ville mest säga att jag lever och att jag saknar bloggisen lite men att jag snart ska försöka göra en liten sommar resumé. Men nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ta mig till Mattias som fyller 19 år idag, stort grattis!

Fråga mig något om ni vill!!!!!!!!!

RSS 2.0