15 SAKER NI FÖRMODLIGEN INTE VISSTE OM MIG

tänkte köra en sån här 15-saker-ni-inte-visste-om-mig-grej. otroligt långa grejer, meeeen meeeen.

en jättefin bild på mig.

...jag är nästan helt döv på mitt vänstra öra och har varit det sen jag var typ 8 eller något sånt. i början brydde jag mig inte, eller jag var för liten för att fatta, men nu när jag är äldre så blir det bara mer och mer frusterande. är otroligt känslig av låga ljud (knäppt nog) och blir otroligt frustrerad när folk ska hålla på att göra mig irriterad när de vet att jag stör mig på sånt, till exempel knäppa med pennor, trumma på borden. har också sjukt svårt att kolla på film om några jag tittar med pratar i bakgrunden.

....jag och mattias sover tillsammans varje dag. undantag få gånger. vet inte hur det gick till men nu är det en vana som är svår att bli av med! så ni kan tänka er hur jäkla jobbigt det är nu när han är iväg på kryssning och jag måste kvällsmysa ensam, somna ensam och tillochmed vakna ensam.... KOM HEM!!!!

....jag sätter ganska stor press på mig själv. inte i skolan direkt utan mer bland folk. jag är rätt så osäker och känner alltid att jag måste prestera bättre än min egen förmåga. om någon tillexempel är skitsnygg eller har en underbar egenskap som person så känner jag mig genast mycket sämre. otroligt störande.

....trots erkännandet innan så hamnar jag oftast i "centrum". fast jag hatar att stå för mycket i centrum, alltså tillexempel att jag ska prata om något inför folk, då viker jag oftast undan. så det är oftast skämt eller humor som gör mig till den som hamnar i centrum ibland.

....jag har extremt blandad musiksmak då jag faktiskt kan tycka att dansband, opera och beethoven är bra. jag lyssnar sällan på album eller artister, snarare mer enskilda låtar. jag har för dåligt tålamod för att orka lyssna igenom ett helt album.

....jag öppnar mig sällan för folk. inte ens mina närmsta tjejer. vet inte varför men det är nog lite det där centrum-grejen. prentending that everything is okey and just smile, nej men. det bara är så. känns som om jag bara babblar på massa när deras babbel är värt mycket mer, typ. (måste bara lägga till: klart som fan jag pratar med mina brudar. det är nog mer så att jag inte har något att prata om ehe."

....jag älskar att memorera saker. filma speciellt, men också fota. jag älskar liksom att kunna blicka tillbaka och se, känna, höra saker från just det där ögonblicket. underbart. här om dagen tvingade jag tillexempel mattias att titta på massa band från när jag var liten.

....jag sitter, eller satt numera, otroligt mycket vid datorn. det är lätt att jag fastnar och kan sitta i timmar utan att egentligen göra något speciellt. men sen jag träffa mattias har jag minskat otroligt på det, tacksamt nog!

....när jag blir stor har jag kommit fram till att jag vill resa. överallt. hjälpa och kanske vara volontär men först och främst leva livet. skaffa något skitjobb och skaffa massa nya vänner. om det slutar såhär är svårt att säga men jag hoppas det, just nu iallafall.

....jag älskar mina vänner. big love 2 you guys.

....jag är otroligt svårfattad när det gäller filmer. fyfarao.... mattias undrar verkligen vad det är för fel på mig, hahaha! jag är den som när halva filmen gått frågar "men vadå, vad har hänt nu? jag fattar inte?" eller "vadå varför gjorde han sådär?".

....jag tror att jag fortfarande är lite kvar i kiss&bajs åldern. eller så är det bara så att min humorn är lite vinklad åt det hållet... men det får vi tacka mina kära föräldrar för! för det är den humorn jag är uppväxt med, och actually - i fucking love it. roligare humor inom familj och nära kära får man ju leta efter.

....jag önskar verkligen att jag hann blogga mer, och hade ork till det.

....jag har även här stor press på mig när det gäller träning. jag vill så gärna, hålla igång och ha bra kondition. men latheten tar över oftast. jag har spelat basket i 6 år men när mitt lag lades ner i år så har det varit svårt att komma igång igen. gymmat några gånger men nu har jag faktiskt tagit tummen ur röven och skaffat ett gymkort! och vet ni, viljestyrkan är stark som aldrig annars! så nu jävlar.

....jag är ganska konstig. jag älskar att bjuda på mig själv och bara göra helt sjuka grejer. förra sommarn kissade jag tillexempel i en brevlåda. jag älskar att vara barn när man egentligen är tonåring. jag saknar den crazy-delen lite i mig själv nuförtiden för jag känner själv som att det känns som om jag tappat det lite. fast jag vet inte, vet ni?

det här var jobbigt....... men hoppas ni vet lite mer om mig nu!!!!!
och om ni vill kan ni få läsare jättegärna få skriva vad ni fått för bild av mig? skriv helt ärligt och jag skulle älska om några (nära som onära) skrev.

Kommentarer
Postat av: isabella

använder mig utav olika actions i photoshop, finns att ladda ner! Tack så mycket :)

2010-11-18 @ 20:40:14
URL: http://subella.blogg.se/
Postat av: hillewie

haha kvar i kiss&bajsåldern..

jag ska lägga in bilder till ikväll på rummet :D

2010-11-19 @ 12:24:43
URL: http://hillasegna.blogg.se/
Postat av: Moa

Tycker du e stört skön maja.. plus att du har ett snyggt efternamn! <3

2010-11-19 @ 18:09:52
Postat av: Evelina

sv: Tack så mkt! :D <3

2010-11-19 @ 22:40:57
URL: http://evelinathorn.blogg.se/
Postat av: Moa

självklart är de shotgun crackers, så sjukt bra!!(:

2010-11-19 @ 23:02:18
Postat av: Sofie

Älskar sånt här!

2010-11-20 @ 11:27:25
Postat av: emmy

efter den här texten, har min bild av dig inte förändrats ett dugg. Du verkar vara en grym tjej!(det där med brevlådan älskade jag! hahahah)

2010-11-21 @ 22:08:23
URL: http://emmyannalinnea.blogg.se/
Postat av: elin ohre

gudars vad jag känner igen mig i mycket av det där!! nummer 3, 4, 5, 7, 8, 15 - på pricken typ!

2010-11-22 @ 22:34:12
URL: http://spacefortwo.blogg.se/
Postat av: linda

känner igen mig i mkt av vad du skriver. du verkar vara en tjej som gärna pratar med andra om deras problem osv men inte säger så mkt om dig själv? kram!

2010-11-25 @ 18:43:15
Postat av: erica

du kommenterade vardagsbrus.blogg.se för ett tag sen att du sett mig under klädbytardagen på plattan, jag tycker det var väldigt roligt och ville säga att jag tycker att du har en fin stil du med! jag sover förresten också alltid med min pojkvän och det är världens mysigaste

2010-11-25 @ 21:43:34
URL: http://ercus.blogg.se/
Postat av: D

Så man ska va! Rolig tjej. o kissa i brevlådan? gaaalet haha ^^

2010-11-27 @ 19:56:10
URL: http://dsh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0