Svar på frågor.

Har fått två frågor som jag tänkte att jag skulle svara på. Frågorna handlade om vad jag egentligen gör här, och en fråga var om vad jag åker med för organisation och vad jag betalade. 
 
Vad gör jag här då? Jo, det är så att jag går i den Svenska skolan i Nairobi. På flera ställen i världen finns det svenska skolor, främst till för de som har sina familjer bosatta där men också för sådana som mig och mina 55 kompisar, vi som ville testa något nytt och bo utomlands i ett år. Så, jag går alltså skolan här och samtidigt får jag med mig en jäkla massa upplevelser som safari, åka till kusten, upptäcka Kenya och den fantastiska miljö, kultur och människor som finns här.
 
Jag bor på ett internat med 55 stycken andra och det är verkligen så himla roligt, vi är som en stor familj och jag gillar dem allihopa. Men gratis är det förstås inte. Om jag inte minns fel så ligger internatavgiften på cirka 73 000 för tio månader. Då ingår mat, rum och många upplevelser. Och sedan behöver man förstås fickpengar, jag har tänkt försöka leva på ungefär 1000 kronor i månaden så det blir alltså 10 000. Sedan blir det ju ännu mer kostnader för flygbiljetter, vaccinationer och alla nödvändigheter man måste köpa.
 
Visst kan det tyckas vara tyrt, men jag kan lova er en sak, det är helt klart värt det. Det här är det bästa jag gjort i hela mitt liv! För mer information så kan ni gå in på SSN:s hemsida, här eller gilla deras facebook sida, här.
 

Kommentarer
Postat av: :)

kan inte du visa ditt schema? :)

2012-09-12 @ 19:40:08
Postat av: amanda

finns det någon mer där som har blogg? :)

2012-09-12 @ 22:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0