Och jag fyllde 18.

 


Bilder snodda från Elin och Sarah

Måste ändå visa bilder och skriva om min fantastiska födelsedag. 

Världens bästa internatkompisar kommer på morgonen in med frukost på sängen, champange, ballonger och med blöjor på huvudet. Jag fick finaste presenterna, ett par kikoybyxor, massage, en tuskertröja och annat fint. Bara detta gjorde min dag och jag var i eufori hela tiden. Blev bara bättre när jag under lunchen helt plötsligt hör en kör som sjunger "Ja må hon leva" och så kommer de in igen med brocollipaj i händerna (väldigt internt, men jag älskar i alla fall brocollipaj)! Blev så glad så jag började gråta.
 
När skolan var slut så blev jag tillsagd att klä upp mig fint och sedan komma till Fridas rum halv fem. Och när klockan väl slog halv fem och jag anländer till Fridas rum, så öppnas dörren och där står det 10 stycken och sjunger, igen.
 
Efter ett tag får jag reda på att de lyckats med det omöjliga, att övertala boardingen om att jag ändå ska få gå ut på min födelsedag. Eftersom jag varit grounded så får man endast vara inne på internatet, så jag trodde att jag skulle få spendera hela min födelsedag innanför murarna. Men fina som de är, så har de alltså lyckats övertala dem. Så vi tog oss med taxi iväg till älskade Junction och till en libanesisk restaurang. Vi åt gott och hade det hur trevligt som helst. Och jag hade verkligen världens bästa födelsedag. Ett stort tack till er. Kunde inte ha blivit bättre. 

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej!
Gud vilken bra födelsedag, men huuuur kom det sig att du var grounded hahahha?
Kram!

2012-09-17 @ 21:56:08
URL: http://linneatrorjag.blogg.se
Postat av: Mallan

<3

2012-09-17 @ 22:29:06
URL: http://maaalinohlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0