I like the way she's doing the lollipop.

Igår så kom Manda till internatet och berättade att hon och Hanna skulle gå på en rugbymatch som låg alldeles nära skolan. YOLO som man är så tog jag mitt lata arsle och följde med, vilket var tur. 200 chilling senare satt vi på läktaren och träffade en random snubbe med namn Curtis. Rugbyn blev ganska ointressant så då satt vi istället och pratade med honom. Han blev förvånad när vi berättade att i Sverige skulle det i princip aldrig hända att man helt random satte sig och pratade med någon man aldrig träffat. Typiskt Kenya. Och jag älskar det. Varför kan inte vi tråkiga svennar vara lite mer som kenyaner? Här är i alla fall bilder: 


Jag och världens bästa Manda!


Hanna och Curtis. Sedan började tiden rinna iväg så vi tog oss till Junction för att handla lite grejer på älskvärda Nakkumatt, där de verkligen har ALLT. Det enda jobbiga är att kassorna är sjukt sega, tar typ 20 minuter innan det är ens tur, och då är det kanske 4 personer framför en. Pole pole, brukar de säga här i Kenya, vilket betyder sakta, sakta. Och sagt och gjort.

Tog sen en taxi hem och började fixa oss och tagga inför kvällen. 21:30 rullade partybussarna ut på Nairobis guppiga vägar. Råtaggade var alla och vi skreksjöng hela vägen. På eventet stod det att det skulle vara ett Beach Party och 1500 hade attendat, men, det var en vanlig klubb och det var i princip vi som fyllde hela klubben plus lite lökiga kenyaner. MEN, jag hade grymt kul i alla fall, lite för kul kanske. Vi dansade, dansade och dansade och min kepssamling fick även byggas på lite. Sjukt kul kväll. Det blir den alltid med SSN känns det som.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag är nyfiken på att höra hur det kommer sig att du är i kenya?

2012-09-11 @ 17:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0