Fridas artonde födelsedag.

Igår, så fyllde världens bästa Frida 18 år. Eftersom att hon hade gjort så fint på min födelsedag så tänkte jag och flera att det var hennes tur den här gången, och jag tror vi lyckades ganska så jättebra. 
 
Frida hade tänkt att vi skulle gå ut och äta på en libanesisk restaurang, alla var allmänt ointresserade och flera låtsades att banga ur samma dag, just för att göra överraskningen ännu större. Vid sex-tiden så sätter jag, Emil, Elin och Olivia på oss plastpåsar på huvudet och springer skrikandes in till hennes rum där hon står och tröstsuper för sig själv. Vi binder fast hennes armar, sätter på henne ögonbindel och hörlurarna flög också på med levels på högsta volym. Hon blev verkligen skiträdd. Vi satte oss sedan i en taxi för att ta oss hem till Moa. Under vägen så hällde vi i henne ännu mer dricka och hon fick inte se någonting på hela resan. Det var bara jättekul och två gånger så låtsades vi lämna henne ensam i taxin och att den körde iväg med henne. 
 
Väl framme, förstår hon fortfarande ingenting, så tar vi upp henne för massor av trappor. Till slut kommer vi fram till Moa och tar upp henne på deras underbara takterass. Där hade Moa, Isak och Manda fixat hela dagen och ställt fram ljus, filtar och världens godaste tapas. Så, slutligen får hon ta av sig ögonbindeln och där står vi och sjunger för henne. Hon blev sååå glad, och det var verkligen kul att se hur förvånad, glad och chockad Frida blev.
 
Kvällen fortsatte så himla fint. Och var nog den bästa kvällen hitills i Kenya, och även en av de bästa i mitt liv. Vi åt ihjäl oss på den goda maten, drack massor av gott, dansade under en stjärnklar himmel och bara hade det fullkomligt underbart. Speciellt när man insåg att man runt omkring sig hade de 20 pesoner man älskar allra mest och som numera är en enda stor familj. Vet inte hur många gånger jag bara ville stanna tiden för en stund och jag vet inte hur många gånger jag idag tänkt och sagt att jag bara vill ha tillbaka gårdagen. Att se Frida så glad och att se hur nöjd hon var över hennes födelsedag var verkligen roligt, för det var precis det som var meningen. Du är så värd allt det där Frida!!! ♥
 
Kan inte förstå att jag bara känt dig i två månader, du är bäst. 

Kommentarer
Postat av: Frida

aaaaaawwwwwwwwww, fan va du är bäst

2012-10-09 @ 12:27:22
URL: http://www.lillaafrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0