Svar på frågorna.

Varför gjorde du och mattias slut? (fattar om det är för privat, är bara nyfiken)
Det är väldigt invecklat. Men vi kan säga såhär att han trodde han tappat känslor och allt var fram och tillbaka. Till slut orkade jag inte mer och vi gjorde slut, tillsammans.

Hur mycket pengar lägger du på kläder i månaden?
Alltså, faktiskt, inte så mycket. Det varierar. Vissa månader känner jag att jag ska få ta en del av lönen till att shoppa, men det är verkligen bara ibland. Ibland är det igenting. Men ungefär 300 kronor kanske, men som sagt så är det mer ibland och då uppåt 1000.

Hur känns det med gymnasielinjebytet? Vad är bäst/sämst? :)
Det känns fruktansvärt bra! Det bästa är alla människor och givetvis inriktningen. Författar passar mig mycket mer. Sen gillar jag verkligen människorna i min klass just för vi är väldigt lite grupperade, alla är sig själva, man kan prata med alla och för att alla typ ligger på samma nivå pluggmässigt, haha. Det sämsta är väl att jag saknar mitt såkallade Norrtälje Crew, alltså de jag hade så jäkla kul med i ettan. Men det har jag som ett fint minne och vi läser ändå några kurser ihop nu. 

Vad skulle du säga är de 5 bästa sakerna med Mattias, och de 5 sämsta/minst bra/jobbigaste osv?
Oj, vad svårt. Allt är ju bra med honom. Men okej. Det bästa med Mattias är att han är så jävla rolig bara, vi har samma humor och kan verkligen vara oss själva med varandra. Det andra är att han är världens bästa lyssnare, jag vet alltid att han finns där oavsett. Det tredje är att han är så genuint godhjärtad mot folk omkring honom, han själv ser inte men jag ser hur många faller för hans varma personlighet. Det fjärde är att han är sjukt snygg och att han låter mig hjälpa honom att köpa kläder, haha. Det femte är att han bjuder på sig själv och är sig själv. Det sämsta är att hans pruttar ibland luktar väldigt illa, hahaha. Sen är det sämsta också att han lämnade mig här i Sverige och flyttade till Norge.

Har du och mattias ett distansförhållande nu när han flyttat till Norge? Om ja, tror du det kommer funka? Hur länge ska han vara borta? Är det föralltid eller bara en kort tid? Måste vara väldigt jobbigt!?
Jajemen, vi har ett distansförhållande. Och jag tror definitivt det kommer att funka, vi pratar dagligen och vi litar på varandra. Självklart är det otroligt jobbigt, vissa dagar mer än andra. Men både han och jag vet är jäkligt inställda på att klara det. Han kommer hem i Juni så det är inte så långt kvar.

Namnge 5 av dina vänner du har känt längst i ditt liv!
Emma som jag känt sen jag var jätteliten. Vi fick sen turan att gå högstadiet tillsammans och var otroligt nära varandra där. Nu träffas vi dock inte så ofta men alltid när vi stöter på varandra så är det som vi träffades igår. Och sen Maya, vi gick på samma dagis tillsammans, senare gled vi ifrån varanda men även. Lovisa hängde jag en del med när jag var mindre och även Hillewie och Elina gick jag med i hela högstadiet. Sen har vi mina lågstadie, och mellanstadie kompisar. Sen har vi Sofie som jag känt sen jag gick i nollan, det var alltid hon och jag. Ibland stöter jag på henne idag och det är allt lika roligt.

Jobbar du fortfarande kvar på pelikan? Trivs du där?
Japp, jag jobbar kvar på Pelikan. Jadå!

Hur går det med din kille, är det inte jobbigt när ni bor så långt ifrån varandra?
Det går jättebra. Var där nyss och i Mars åker vi till fjällen tillsammans!

Hur fick du jobbet på pelikan?
Genom vänner som jobbar där, fick provjobba och sen har det hållt i sig.

Blev du kär i Mattias vid första ögonkastet eller hur var det när ni träffades?
Nej det blev jag inte, jag kunde inte se honom det sättet just då. När vi träffades på en lokalfest var han lite mer onykter än vad jag var, därav blev jag väldigt blyg, men vi pratade lite och böt ut våra msn (tänk när man använde det).

Hej! Fin blogg. Ramlade in på den genom Sandra igår. Och filmen, herre, vad fin! Undrar lite vad du filmar och redigerar med?
Hallå! Tack så jättejättemycket. Jag filmar med en kamera som egentligen är min pappas, en Nikon D5000. Sen redigerar jag med iMovie som följer med i Macbooken.

Vad är det bästa med att vara ihop med din pojkvän?
Att vara kär. Att få pussas och kramas. Att få vara trygg. Att kunna berätta allt för honom.

Vad vill du göra i framtiden?
Åh. Denna fråga alltså. Detta är ju SÅ svårt. Jag vill göra så mycket. Men efter gymnasiet har jag tänkt jobba ett tag, sen ska jag resa resa och åter resa. Jag vill bo en säsong i Alperna, läsa något språk i ett annat land, volontärarbeta, jobba utomlands och backpacka. Men sen vill jag också plugga. Något skrivinriktad kanske. Sen hoppas jag hitta något jobb på den vägen eller något inom både foto och skrivande. Skulle ju vara bäst.

Jag är en såndär ny människa som trillat in här, så jag vet nästan ingenting alls om dig. Kan du inte berätta lite om dig själv? Hur gammal är du? Vad drömmer du om? Vad är du mest rädd för i hela världen? Din favoritlukt här på jorden? Hur bor du? Vad jobbar du med? Och så vidare.
Denna fråga tänkte jag besvara i ett eget inlägg någon gång. Mycket roligare. Påminn mig om jag glömmer bort

Hur får du inspiration till dina sjukt bra texter du skriver här på bloggen ibland?
Åh, tack. Det är olika. Men oftast bara ur tomma intet. Kan vara på bussen till skolan eller när jag ligger i sängen och ska sova. Varit dåligt på inspiration på sistone dock.

Fan va snygg du är! (Bara så du vet.) Vad har du för naturlig hårfärg? Och vilken hårfärg trivs du bäst i?
Tack som fan. Glad jag blir. Min naturliga hårfärg är det typiska blonda. Typ råttfärgat. När jag var liten hade jag vitt hår på sommaren. Jag trivs bäst i mitt ljus ljus blonda hår, helt klart. Ska färga tillbaka så fort jag kan och har råd.


Vem är din absolut bästa vän?

Mayaceliahavivilovisahillewiemalincornelialisalisaelina. Sen även Emma i Växjö är en vän som jag inte träffar så ofta men hon står jäkligt nära mig ändå.

 

 


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Jättefina svar! Och det där med framtid är så svårt, tror jag dör litegrann. Och absolut, jag ska påminna dig om du glömmer bort att skriva det där inlägget om dig själv, dina rädslor och din favoritlukt!

2012-02-01 @ 09:16:09
URL: http://fyrakatter.blogspot.com
Postat av: Anonym

Trevliga svar! Ska du fortsätta med din årskrönika (i bilder :P)?

2012-02-01 @ 12:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0