Dag 5.

Detta fantastiska land alltså.

Idag har vi gått efter skolschemat. Men det har mest varit snack om kurserna och lite sådär. Alla lärare verkar helt underbara. Speciellt kiswahili läraren som hela tiden pratade om att "life is good" och att när vi kom in i hans klassrum så skulle vi vara noga med att vi är "human", vi får skratta, gråta, vara arga och ja. Han tillät oss även i stort sätt att sova på lektionerna. Han sa att om vi kände oss trötta så var det tillåtet att ta en fem minuters sovpaus om vi trodde att vi skulle bli piggare. Och om alla skulle välja att göra det, ja, då skulle han också göra det! 

Och på håltimmen la vi oss vid poolen och badade och solade. Hur sjukt är inte det egentligen? Känns som om att man ständigt kommer gå runt med bikini under kläderna för att så fort man får en lång rast kunna gå och lägga sig vid poolen. Så himla härligt bara. 

Sedan blev det även en tripp till Junction för att inhandla skolgrejer och en asful/kul/snygg klänning att glida runt i här. Och självklart, sätta oss på Art för att dricka ett glas rosé.

Åh vad jag älskar att vara här nu. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0