Dag 3.

Hallå hallå bloggen!
 
Har varken orkat eller haft tid och lust till att blogga. Men nu känner jag att jag faktiskt måste skriva ner så jag kan titta tillbaka sen.
 
Kenya är fantastiskt. Än så länge. Människorna, naturen och allting gör det hela till ett otroligt fint land. Första dagen så var jag fruktansvärt trött efter att ha flygit hela natten och knappt sovit någonting. Men, vi hade ändå fullspäckat schema som man både skulle och ändå ville följa. Tipsrunda och en tripp till Junction hann vi bland annat med. Igår så hade vi även då ett fullspäckat schema. Vi tog ännu en tripp till Junction och sedan på kvällen hade vi såkallad barbequekväll (eller babeque som Helene så fint skrev). Personalen grillade och vi hade tidigare blivit indelade i grupper där vi skulle förbereda något inför kvällen. Det blev då en hel del lekar som hela havet stormar (som föresten blev kaos och en hel del stolar gick sönder), charader och lärarna sjöng även några sånger på swahili på oss. Mycket trevligt! Jag vann även utklädningspriset, mäktigt! Måste berot på brillorna.
 
Jag måste ändå erkänna att de första två dagarna har varit otroligt jobbiga för mig. Rent utsagt förjävliga. Det har varit en jäkla omställning och jag har längtat till människorna där hemma. Men allt känns bättre idag faktiskt och jag trivs. Både med internatet, lärarna och med hela Kenya. Det kommer bli bra, det vet jag. 
 
Idag har vi i alla fall samlats i våra klasser och fått våra scheman, mitt känns ändå helt okej fast jämfört med de andra är det väldigt fullspäckat känns det som. Sedan åkte vi på en sightseeing med bussar genom Nairobi. Vi åkte till någon galoppbana/golfbana, fick se en del av Kiberia som är en av Kenyas största slummer och trängas i Nairobis vilda trafik. Det var intressant och man fick många nya intryck. Det är verkligen sjukt hur annorlunda det är här jämfört med Sverige. Och jag älskar det.
 
Här är i alla fall några bilder från dessa dagar:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Athena

Underbartunderbartunderbart!!! Tänker på dig, du kommer få det bäst finaste du. Kraaam

2012-08-21 @ 01:06:50
Postat av: Linnéa

Du kommer få det så bra! Förstår att du saknar tryggheten hemma, men snart kommer du komma in i Kenya-rutinen och då kommer allt kännas som ett enda stort äventyr! Du klarar det här. Jag flyttar hemifrån imorgon, till London. Och säg mig, hur klarar man av att vara kär på håll?

2012-08-21 @ 09:20:08
URL: http://www.fyrakatter.blogspot.se
Postat av: erika

ååååhhh!!!!! det kommer gå UTMÄRKT för dig, lovar. puss & kram ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012-08-21 @ 12:35:42
Postat av: Pappa Don

Det gör ont att läsa om dina första men jag vet att du kommer att få det bra krama Pappa

2012-08-21 @ 18:12:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0