Björne.

Idag har jag varit här i elva dagar, tror jag. Tiden går jättesnabbt men samtidigt känns det som om jag varit här i en evighet. Vet inte hur många gånger jag sagt det men ja, det känns verkligen som det.
 
Dagarna har i alla fall rullat på och skolan har dragit igång på riktigt. En vanlig dag ser i alla fall ut ungefär såhär: Uppstigning klockan 08:00, äter frukost, börjar skolan 08:30, går i skolan enda tills klockan 15:00 och sedan har man en timme och tjugo minuters vila innan det är dags för de valfria aktiviteter. Jag har ju då också såklart valt att göra något varje dag, så på måndagar är det Friskis&Svettis som gäller (mitt ute på skolgården med hög musik), idag har det varit volleyboll, imorgon fotboll (alltså jag, fotboll?) och på torsdagar är det afrikansk dans som gäller. Men jag gillar det. Det är skönt att man börjar få in lite struktur i vardagen. 
 
Idag fick vi även våra flyttlådor. Och alltså. Så jävla dum, men havla min flyttlåda var helt seriöst upptagen av min jäkla jordglob. Alltså jag tog med min jordglob till Afrika?????? Aja. Kommer väl aldrig få hem den igen. Men har i alla fall ÄNTLIGEN min nalle, Björne, här nu. Som jag har saknat honom. Kommer krama honom hela natten.
 
Och ja, idag och igår sa jag att jag för en gångs skull skulle lägga mig tidigt. Gick ju bra. Nu är klockan kvart över tolv här i Kenya. Jaja. 
 
Kwaheri! 
 

Kommentarer
Postat av: Elinis

Saknar dig något sjukt.

2012-08-29 @ 00:07:58
Postat av: Linnéa

Åh vad skönt med en vardag! Då kommer dagarna gå i varandra och du kommer glömma bort vad du åt till lunch, jag längtar dit!

2012-08-29 @ 09:49:37
URL: http://www.fyrakatter.blogspot.se
Postat av: Jenny

men åh söt. vill också ha en björne <3

2012-08-29 @ 19:30:22
URL: http://novemberdreams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0